Firma je osnovana pocetkom 1990. godine i registrovana je kao zanatska radnja, cija je delatnost proizvodnja, remont i popravka, mašina uredaja i alata u procesnoj industriji.
Radionica je izrasla u savremenu malu fabriku, koja je organizovana tako da pruža usluge od idejnog rešenja, projektovanja, izrade, do ugradnje opreme, njenog puštanja u rad i servisiranja.


Snaga firme je u inženjerskom timu koji radi na projektovanju i razvoju, dobrim majstorima u proizvodnji i iskusnim serviserima na terenu.


Važno je istaci da firma neprekidno saraduje sa Mašinskim fakultetom iz Kragujevca, da oko sebe okuplja brojne saradnike, strucnjake svih profila, koji u zavisnosti od tipa i obima posla proširuju osnovni tim Mašinga.


Sve što se isporuci kupcu, stalno se prati, održava i po potrebi usavršava. Ono cime se ponosi ova firma je kvalitet servisnih usluga i podrška kupcu u toku eksploatacije opreme.

   
  PROIZVODNI PROGRAM
STRETCH SLEEVE etikete
DOJPAK
Vakum uparivač
   
   
   
O NAMA POSLOVNI PARTNERI KONTAKT    
Program za STRETCH SLEEVE etikete Program za
STRETCH SLEEVE etikete
Program DOJPAKA (DOYPACK, DOYPAK) Program DOJPAKA Program vakum uparivaca Vakum uparivač Masing kontakt informacije Kontakt
© 2006 Mašing, Kragujevac, Srbija. Sva prava zadržana

Web design, outsourcing, custom web applications, 3D animations, graphic and print design