NAMENA MAŠINE

      Mašina MK-3000 je automatska mašina namenjena za izradu kesica tipa dojpak. Na ovoj mašini moguće je izrađivati širok spektar ovih kesica zapremine 0,2l do 0,5l, a u varijanti izrade jedne kesice po taktu i znatno veće dimenzije kesica.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Dimenzije Angažovana snaga Masa Napajanje
3330x1810x900 4 kW 1700 kg 3x380 V
~50 Hz
Pritisak vazduha Potrošnja vazduha Max.dimenzija kese Kapacitet
6-8 bara Q=800Nl/min
p=6 bara
155x100 mm 3000 kom/h

Automatska masina za izradu etiketa

AUTOMATSKA MAŠINA ZA IZRADU DOJPAK KESICA MK-3000

      Kesice se rade od kaširane aluminijumske folije sa unutrašnje strane polietilenom a sa spoljne strane polistirolom. Mašina je taktna, pneumatska i u svakom taktu radi po 2 kesice istovremeno. Dimenzija kesice je 100 X 150 mm. Kapacitet mašine je 3000 kesica na sat. Kesice se prave od 4 folije.
Dve su za dno, jedna je za leđa kesice i četvrta, odštampana za lice kesice. Na foliji sa štampom, odštampana je i markica koja služi za održavanje koraka mašine. Mašina je potpuno automatska i njeno upravljanje se vrši logičkim kontrolerom.
      Na mašini se razlikuje sekcija za prijem koturova folije i njeno dovođenje u željenu poziciju uz formiranje dna kesice. Sekcija za taktno pomeranje folije za korak, uz automatsku korekciju povlačenja kako bi se održao korak štampe. Sekcija za varenje dna kesice, koje ima specijalan oblik, omogućava kesici kad se otvori da ima oblik čaše i slobodno stoji. Slede sekcija za uzdužno varenje kesice i nož za uzdužno rasecanje a giljotina za poprečno sečenje predstavlja završnu fazu izrade kesica. Uloga radnika je da formirane kesice spakuje u kutiju.

   
  DOJPAK
Automatska doypack punilica
Izrada dojpak kesica
  STRETCH SLEEVE etikete
  Vakum uparivač
   
O NAMA POSLOVNI PARTNERI KONTAKT    
Program za STRETCH SLEEVE etikete Program za
STRETCH SLEEVE etikete
Program DOJPAKA (DOYPACK, DOYPAK) Program DOJPAKA Program vakum uparivaca Vakum uparivač Masing kontakt informacije Kontakt
© 2006 Mašing, Kragujevac, Srbija. Sva prava zadržana

Web design, outsourcing, custom web applications, 3D animations, graphic and print design