NAMENA MAŠINE

Automatska mašina za navlačenje etiketa ST-3000 koristi STRETCH-SLEEVE etikete za navlačenje na PET ambalažu. Mašina je potpuno automatizovana i visokoproduktivna čime se obezbeđuje njena brza isplativost. Etiketiranje se obavlja na praznoj ambalaži zbog velike dinamike sistema i velikih inercijalnih sila koje se javljaju zbog velikog kapaciteta.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Dimenzije Angažovana snaga Masa Napajanje Potrošnja vazduha Prečnik kotura folije Kapacitet
2000x2215x1080 4 kW 400kg 3x380 V
~50 Hz
100 NL/min 500 mm 3000 boca/čas

 

ST-3000

AUTOMATSKA MAŠINA ZA NAVLAČENJE STRETCH SLEEVE ETIKETA ST - 3000

      Vrhunskom elektronikom i kvalitetnom izradom mehaničkih sklopova predstavlja pouzdanu mašinu za navlačenje etiketa na boce zapremine od 0.33 do 2l. Svojim kapacitetom od 3000 boca na čas sa uspehom prati automatske linije za punjenje u toj klasi.
      Radi sa praznim bocama PET ambalaže i kao takva postavlja se na početak linije punjenja, ili neposredno iza linije za izradu pet boca. U sklopu mašine sa zadnje strane postavljen je transporter za prijem neetiketiranih boca, koji po želji kupca može biti okrenut na levu ili desnu stranu. Automatski dodavač, jednu po jednu flašu, gurajući čitav niz dovodi flaše u poziciju za navlačenje. U produžetku je transportni put koji izvodi flaše iz mašine i povezuje ih sa transporterom punilice. Pogon nosača štipaljki, gore-dole izvodi se preko krivulje elektromehanički što omogućava pravi dijagram brzine kretanja sa mekim hodom u krajnjim tačkama tako da mašina radi bez trzanja i potresa. Zbog automatskog rada i povezivanja u ciklus sa ostalim mašinama kao što su punilice, zatvaračice.
      Mašina je opremljena sistemima za detekciju nedostatka flaša na ulazu, detekciju zagušenja na izlazu. Pored toga poseduje senzore za detekciju podignute flaše, nedostatak etikete, ima mogućnost elektronske regulacije brzine što znači usklađivanja kapaciteta prema ostalim mašinama u liniji. Izmenljivim setom delova na mašini lako se prelazi sa jednog tipa flaše na drugi. Za zamenu je potrebno oko 45 min. Isporučuje se u dve varjante, sa prohromskim oblogama i u verziji od crnog materijala.

 

   
  STRETCH SLEEVE etikete
ST-3000
ST-800
STP-400
  DOJPAK
  Vakum uparivač
   
O NAMA POSLOVNI PARTNERI KONTAKT    
Program za STRETCH SLEEVE etikete Program za
STRETCH SLEEVE etikete
Program DOJPAKA (DOYPACK, DOYPAK) Program DOJPAKA Program vakum uparivaca Vakum uparivač Masing kontakt informacije Kontakt
© 2006 Mašing, Kragujevac, Srbija. Sva prava zadržana

Web design, outsourcing, custom web applications, 3D animations, graphic and print design