NAMENA MAŠINE

Mašina za etiketiranje flaša ST-800 je poluautomatska mašina namenjena za etiketiranje flaša polietilenskim "stretch-sleeve" etiketama. Mašina je namenjena za etiketiranje flaša od 0.33l do 5l zapremine.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Dimenzije Angažovana snaga Masa Napajanje
694x690x2000 0,75 kW 300kg 220 V
~50 Hz
Potrošnja vazduha Prečnik kotura folije Kapacitet Dimenzije flaše
200 NL/min 400 mm
Lmax etikete =190mm
800 boca/min D=60-110mm
H=220-350mm

 

ST-800

MAŠINA ZA ETIKETIRANJE ,,STRETCH-SLEEVE” ETIKETAMA ST-800

      Predstavlja poluautomatsku mašinu za navlačenje stretch-sleeve etiketa na flaše zapremine od 0.33 do 5 litara. Etiketiranje se obavlja bez korišćenja sredstava za lepljenje. Etiketa stoji na flaši usled dejstva stezne elastične sile, koja se javlja pri navlačenju etikete u hladnom stanju na flašu nešto većeg prečnika. Stretch-sleeve tehnologija našla je najveću primenu u etiketiranju PET ambalaže.
      Mašina se isporučuje sa setom stezača etiketa koji je zamenljiv i zavisi od dimenzija etikete i vrste flaše. Visina stavljanja etikete na flašu je podesiva. Etikete su odštampane u obliku perforiranog creva, namotane na kotur koji se postavlja na mašini. Mašina sama odmotava kotur, kida jednu po jednu etiketu i navlači na flašu. Poluautomatska je jer radnik ručno postavlja flaše na mesto etiketiranja i odlaže gotove. Mašina je urađena sa pneumatskim i elektro pogonom a za njeno upravljanje i automatski rad zadužen je programski logički kontroler. Mašina ima ugrađenu elektronsku zaštitnu rešetku koja štiti radnika od povrede ukoliko želi rukom da uđe u radni prostor mašine koja je u pokretu. Reglaža mašine i prelazak sa jednog tipa flaše na drugi iznosi oko 15 min. Kapacitet mašine je 600-800 etiketa na čas, što zavisi od uvežbanosti radnika.

 

   
  STRETCH SLEEVE etikete
ST-3000
ST-800
STP-400
  DOJPAK
  Vakum uparivač
   
O NAMA POSLOVNI PARTNERI KONTAKT    
Program za STRETCH SLEEVE etikete Program za
STRETCH SLEEVE etikete
Program DOJPAKA (DOYPACK, DOYPAK) Program DOJPAKA Program vakum uparivaca Vakum uparivač Masing kontakt informacije Kontakt
© 2006 Mašing, Kragujevac, Srbija. Sva prava zadržana

Web design, outsourcing, custom web applications, 3D animations, graphic and print design