NAMENA MAŠINE

      Mašina za izradu etiketa STP 400 je automatska mašina koja radi u kontinualnom režimu rada, kapaciteta 500 mm/s zavarene i perforirane folije debljine 50µm%60µm. Mašina je horizontalnog tipa, laka za rukovanje i održavanje snabdevena senzorskim uređajima za praćenje zategnutosti folije (održavanje sile zategnutosti folije konstantnom) kao i savremenim termoregulacionim sistemom sa autotuningom za snimanje stanja gubitaka usled spoljašnjih faktora (hlađenje, protok folije, spoljašnja temperatura ...).
      Mašina je snabdevena senzorskim uređajima za praćenje markice na foliji i položaja noža na mašini, mogućnost samokorekcije. Upravljanje radom se obavlja preko PLC-a, a kontrola rada pojedinih motora na mašini posredstvom frekventnih regulatora. Na mašini su ugrađena dva servo sistema za praćenje tačnosti izrade etikete.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Dimenzije Angažovana snaga Masa Napajanje
3820x2970x1775 10 kW 2500kg 3x80 V
~50 Hz
Potrošnja vode Max širina ulazne folije Max obim etikete Kapacitet
10 l/min 540 mm 500 mm 30.000 kom/čas

STP-400

MAŠINA ZA IZRADU STRETCH-SLEEVE ETIKETA STP-400      

      Zadatak mašine je da od kotura odštampane folije napravi crevo uzdužno zavareno na tačan obim etikete, sa odsečenim otpadom sa strane, izvrši perforaciju za svaku etiketu i održi te parametre pouzdanim u toku rada i tako formirane etikete namota na trasportni kotur, koji je polaz svake mašine za navlačenje etiketa na boce. Pritom je njen rad kontinualan, brzine 500 mm/s sto za prosečnu visinu etikete od 60 mm daje kapaciet mašine od 30.000 etiketa na sat. Zbog toga je mašina masivna, stabilna, opremljena vrhunskom elektronikom i servo sistemima, a njeno upravljanje se obavlja preko PLC-a, dok se kontrola rada pojedinih motora vrši posredstvom frekventivnih regulatora. U zoni varenja urađeno je i vodeno hlađenje, što sa savremenim termoregulacionim sistemima sa autotjuningom za snimanje stanja gubitaka usled spoljašnjih faktora kao što su hlađenje, protok folije, spoljašnja temperatura, predstavlja uravnotežen termodinamički sistem koji garantuje pouzdan var i u uslovima neprekidnog rada u tri smene.
      Pored dva servo sistema zadužena za praćenje tačnosti izrade etikete, mašina je snabdevena senzorskim uređajem za praćenje markice na foliji i položaja obrtnih noževa za perforaciju na masini, uz mogućnost samokorekcije.
Namotavanje etiketa se obavlja na posebno transportno pakovanje koje onemogućava teleskopiranje folije zbog mekog namotavanja kao posledice perforacije, a posebnim sistemom se održava sila zatezanja folije na koturu bez obzira na povećanje njegovog prečnika.

   
  STRETCH SLEEVE etikete
ST-3000
ST-800
STP-400
  DOJPAK
  Vakum uparivač
   
O NAMA POSLOVNI PARTNERI KONTAKT    
Program za STRETCH SLEEVE etikete Program za
STRETCH SLEEVE etikete
Program DOJPAKA (DOYPACK, DOYPAK) Program DOJPAKA Program vakum uparivaca Vakum uparivač Masing kontakt informacije Kontakt
© 2006 Mašing, Kragujevac, Srbija. Sva prava zadržana

Web design, outsourcing, custom web applications, 3D animations, graphic and print design